αραβώνας
 • Προβλέψεις ζωδίων

  Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις ζωδίων και τύχης αποκλειστικά από την ιστοσελίδα AstroHelp.gr. Για προσωπικές προβλέψεις σχετικά με θέματα που σας απασχολούν καλέστε στον τηλεφωνικό τους αριθμό και ζητήστε τη συμβουλή τους.

 • Μέντιουμ

  Μια επίσκεψη και επικοινωνία με το www.mentium.eu θα σε πείσει ότι μιλάς με τους καλύτερους μέντιουμ στην Ελλάδας. Μάθε περισσότερα για αυτή την ξακουστή ομάδα στην ιστοσελίδα τους ή επικοινώνησε μαζί τους στο τηλέφωνο 875 876 8777

 • Αστρολογία

  Οι καλύτεροι αστρολόγοι και μελλοντολόγοι της Ελλάδας σε μια ιστοσελίδα και ένα τηλεφωνικό αριθμό. Επικοινώνησε μαζί τους καθημερινά και συνομίλησε με κάποιον από τους εξειδικευμένους συνεργάτες για να βρείτε τις λύσεις για κάθε πρόβλημα.

 • Τράπουλα ΤΑΡΩ

  Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με την μαγική τράπουλα Ταρώ. Έμπειροι ταρωμάντεις από όλη την Ελλάδα θα ρίξουν τα χαρτιά και θα ξεδιπλώσουν το κουβάρι της ζωής, δίνοντας απαντήσεις σε κάθε ερώτημα. Αποκλειστικά στο www.tarolive.gr

Αστρολόγοι που ξεχωρίζουν!

Αλέξανδρος Αλεξάνδρου

Ο αστρολόγος Μελλοντολόγος Αλέξανδρος Αλεξάνδρου συνεργάτης της ιστοσελίδας www.astrologoi.com είναι ένας από τους πιο γνωστούς συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας του Αστρολογικού Κέντρου που απαντάει στο 8758768888.

Με εκπομπές στην Τηλεόραση και το Ραδιόφωνο και με αρκετες παρουσίες σε πανελ εκπομπών αφήνει πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μπορείτε να απολαύσετε τον Αλέξανδρο σε μερικά από τα βίντεο του στο κανάλι Μελλοντολόγος στο Youtube.


Αστρολόγος Άγγελος Πράσινος

Με τη χρήση διάφορων μεθόδων προβλέψεων όπως αστρολογία, τράπουλα ταρώ, ενόραση, ονειροκρίτης, αριθμολογία και άλλων, κάθε επισκέπτης της σελίδας θα έχει τη δυνατότητα να μάθει τι επιφυλάσσει το αύριο μέσα από τις πιο έγκυρες τηλεφωνικές υπηρεσίες μελλοντολογίας στην Ελλάδα.

Έγκυρες και αναλυτικές προβλέψεις για κάθε θέμα που σας απασχολεί μέσα από τις μεθόδους που εσείς θα επιλέξετε. Όλες οι τηλεφωνικές γραμμές που επιλέγουμε είναι ελεγμένες και εγγυημένες για τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Η πολυετής εμπειρία, η ανθρώπινη προσέγγιση και αμεσότητα είναι μερικά μόνο από χαρακτηριστικά των περισσότερων μελλοντολόγων που προτείνουμε. Όλες οι υπηρεσίες λειτουργούν 24ώρες καθημερινά και μπορείτε να καλέσετε οποιαδήποτε στιγμή.

Με τις πιο οικονομικές χρεώσεις της αγοράς οι πιο πολλές μελλοντολογικές υπηρεσίες επιτρέπουν χωρίς υπερβολικά έξοδα, στον κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη, να μάθει τι θα συμβεί στο μέλλον του για να λάβει τα κατάλληλα μέτρα.

Μάθε το μέλλον σου μέσα από την Αστρολογία, τη Τράπουλα Ταρώ, την Ενόραση και τις άλλες μορφές πρόβλεψης του μέλλοντος και δώσε λύσεις σε κάθε σου πρόβλημα με τη βοήθεια των ειδικών! Μη διστάσεις ούτε στιγμή. Κάλεσε τώρα τους μελλοντολόγους της επιλογής σου.


Αστρολόγος Αδαμαντία

Μελλοντολόγοι με δύναμη και πείρα προβλέπουν με ακρίβεια και συμβουλεύουν για τη γρήγορη κι αποτελεσματική επίλυση κάθε προβλήματος και την επίτευξη κάθε στόχου.

Για τον Έρωτα, τη Σχέση, τα Οικονομικά, την Καριέρα, την Οικογένεια ... Επανασύνδεση, Νέα γνωριμία, Εξέλιξη σχέσης... Για ότι σας απασχολεί η ανερχόμενη αστρολόγος – μελλοντολόγος – ταρωμάντης Αδαμαντία και οι συνεργάτες της είναι εδώ για να σε βοηθήσουν κάθε στιγμή.

Καλέστε τώρα την Αδαμαντία και την ομάδα της στο 875 876 8582 και σε ελάχιστο χρόνο θα έχεις τις απαντήσεις που ζητάς.


Αστρολόγος Μελλοντολόγος

Η πασίγνωστη αστρολόγος Αμαλία Ζωγράφου και οι συνεργάτες της σε περιμένουν κάθε στιγμή στο τηλέφωνο 8758768351.

Μάθε με τη βοήθεια της αστρολογίας και των πλανητών όλη την αλήθεια για την σχέση ή τον γάμο σου. Με συναίσθημα ευθύνης βοηθάει με επιτυχία κάθε άνθρωπο που αντιμετωπίζει οποιοδήποτε πρόβλημα με τη σχέση του... και όχι μόνο!

Έφτασε η στιγμή να δώσεις μια για πάντα τέλος στα διλήμματα που σε βασανίζουν με μια κλήση στην Αμαλία Ζωγράφου και τους αλάνθαστους συνεργάτες της.


Αστρολογικο κεντρο

Η Ειρήνη Σωτηροπούλου και οι Συνεργάτες της βρίσκονται καθημερινά σε επαφή με το κοινό μέσα από διάφορες εκπομπές στην Τηλεόραση και το Ραδιόφωνο.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε μια από τις πολλές ζωντανές προβλέψεις της εκπληκτικής Ειρήνης η οποία έγινε σε γνωστό κανάλι με απόλυτη επιτυχία όπως πάντα.

Μπορείς κι εσύ να επικοινωνήσεις οποιαδήποτε στιγμή με την Ειρήνη Σωτηροπούλου ή κάποιον από τους συνεργάτες της στο τηλέφωνο 875 876 8811 για την δική σου προσωπική και αξιόπιστη πρόβλεψη.


αστρολογικό

H Σπυριδούλα Σμυρλή και Κρυσταλλία Ράπτη με τις γνώσεις τους και τη διορατικότητά τους θα σε βοηθήσουν να βρεις το δρόμο σου με απλές και κατανοητές προβλέψεις και συμβουλές.

Website: www.astrologiko.gr

Βιογραφικά από την ιστοσελίδα τους:

Βιογραφικό: Σπυριδούλα Σμυρλή

Γεννήθηκε στο Κάιρο με γονείς από τη Σμύρνη. Γόνος μεγαλοαστικής οικογένειας σε νεαρή ηλικία εκδήλωσε έντονο ενδιαφέρον για τα ανεξερεύνητα μονοπάτια της ψυχής και του μυαλού.

Έκανε πολλά ταξίδια, στον Καναδά, την Αυστραλία, τη Γαλλία, τη Ρωσία, την Αιτή, τις Ινδίες και το Βιετνάμ. Μελέτησε φιλοσοφία των θρησκειών και συνάντησε ανθρώπους του χώρου που τη μύησαν στα μυστικά του σύμπαντος. Ενώ ταυτόχρονα παρακολούθησε διάφορα σεμινάρια.

Μετά από χρόνια προσωπικής ενδοσκόπησης έρευνας και φοίτησης στο Ινστιτούτο αστρολογικής μελέτης “India Institute of Occult Science" κοντά σε μεγάλους δασκάλους της Ινδικής αστρολογίας αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη συμβουλευτική αστρολογία.

Η Σπυρίδούλα Σμυρλή αρθρογραφεί τα τελευταία χρόνια σε έντυπα και ιστοσελίδες ενώ δημοσίευσε αρκετές μελέτες με θέμα την αστρολογία και τα μυστήρια του Σύμπαντος.

Ασχολείται επαγγελματικά με την συμβουλευτική αστρολογία τα τελευταία 20 χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Την εμπιστεύονται καθημερινά δεκάδες άτομα και διάσημοι όπως παρουσιαστές, δικηγόροι, βουλευτές, καλλιτέχνες, ηθοποιοί κ.τ.λ.
Τα τελευταία χρόνια επικοινωνεί με το κοινό μέσω της τηλεφωνικής γραμμής 875 876 8666 μαζί με την Κρυσταλλία Ράπτη και τους συνεργάτες τους.

Το μόνο της είναι: Μάθε σήμερα τι θα γίνει αύριο

Βιογραφικό: Κρυσταλλία Ράπτη

Η Κρυσταλλία Ράπτη γεννήθηκε στη Ζάκινθο. Μετακόμισε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Περιστέρι σε νεαρή ηλικία.

Από μικρή εκδήλωνε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την καρμική αστρολογία. Ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με αστρολογικές προβλέψεις συμβουλεύοντας φίλους και γνωστούς. Γνωρίστηκε τυχαία με την Σπυριδούλα Σμυρλή σε μια κοινωνική έξοδο και αμέσως έγινε μέλος στην ομάδα της.

Είναι αρκετά δραστήρια και τον ελεύθερο της χρόνο τον περνάει κυρίως με την οικογένειά της. Είναι μητέρα δύο παιδιών.
Η ανερχόμενη πορεία της αυτή τη στιγμή την βρίσκει να συνεργάζεται με αστρολογικά ινστιτούτα σε Παρίσι, Μιλάνο και Λονδίνο.

Το 2010 ξεκίνησε το δικό της αστρολογικό γραφείο. Από το 2012 επικοινωνεί με το κοινό μέσα από την Αστρολογική Γραμμή 875 876 8666.

Το μότο της είναι: Πάρε τη ζωή στα χέρια σου

Πηγή: www.astrologiko.gr


Μέντιουμ Αλέξανδρος

Είμαι ο Αλέξανδρος και μαζί με τους επιλεγμένους συνεργάτες μου ασκούμε επαγγελματικά εδώ και 25 χρόνια την μαντική τεχνική της κρυσταλλομαντείας.

Η Κρυσταλομαντεία είναι η τέχνη των σοφών. Μια μαντική τέχνη η οποία σου αποκαλύπτει το μέλλον με την βοήθεια των κρυστάλλων. Ο μέντιουμ για να μπορέσει να αποκαλύψει το μέλλον εστιάζει την προσοχή του στην κρυστάλλινη σφαίρα και βλέπει το μέλλον του ενδιαφερόμενου. Στην ουσία η κρυσταλλομαντεία, είναι ένα είδος διόρασης.

Ο μάντης μέσα από την κρυστάλλινη σφαίρα βλέπει νοητές εικόνες που φαίνονται μόνο με τα έμπειρα μάτια της ψυχής.
Η Κρυσταλλομαντεία είναι μια από τις δυσκολότερες μαντικές τέχνες, παρόλο που φαίνεται τόσο απλή. Ο κρυσταλλομάντης πρέπει να είναι ιδιαιτέρως αφοσιωμένος και να διαθέτει το χάρισμα της διόρασης, να βλέπει δηλαδή, με τα μάτια της ψυχής. Επίσης, πολύ σημαντικό στην Κρυσταλλομαντεία, είναι η επιλογή και η προετοιμασία του κρυστάλλου.

Με την μέθοδο μαντικής της Κρυσταλλομαντείας μπορείτε να μάθετε πολύ περισσότερες και χρήσιμες πληροφορίες από αυτες που οι άλλες μελλοντολογικές επιστήμες μπορούν να σας αποκαλύψουν. Δοκιμάστε μια πρόβλεψη με την τεχνική της Κρυσταλλομαντείας και δεν θα απογοητευτείτε.

Εγώ και οι Συνεργάτες μου είμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά 24 ώρες.
Κάλεσέ μας τώρα. Κάνε το βήμα που θα σου αλλάξει τη ζωή.
875 876 8877 – Από κινητό και σταθερό.

Περισσότερα:
www.alexandros.center


Αντιγόνη Στάμου

Γράφει η Αντιγόνη Στάμου.

Από την εφηβική μου ηλικία ένοιωθα ότι υπάρχει ένας άλλος κόσμος ανώτερος από τον δικό μας και μετά από δύο δεκαετίες μελέτης, έρευνας και σπουδών απόκτησα την αρετή της χειραγώγησης του μεταφυσικού.

Αποφάσισα ότι πρέπει αυτό το χάρισμα να το μοιράζομαι με τον άνθρωπο, όχι μόνο για την πρόβλεψη του μέλλοντος και την επίλυση οικονομικών, αισθηματικών και επαγγελματικών του προβλημάτων αλλά και στην αφύπνιση των απεριόριστων και άγνωστων δυνάμεων του ανθρώπου.

Πλέον βρίσκομαι δίπλα σας ως διπλωματούχος αστρολόγος και πραγματικός σας φίλος που θα σας συμβουλέψω για τα προσωπικά θέματά σας αλλά και να σας καθοδηγήσω στο πως να ενεργοποιήσετε τις εσωτερικές σας δυνάμεις.

Πάντα μαζί σας,
Αντιγόνη Στάμου

Πηγή: www.AstroLove.gr


Αστρολογικά τηλέφωνα

Η ξακουστή Αστρολόγος Ταρωμάντης Έλενα Μαυρίδου τώρα στη δική της προσωπική τηλεφωνική γραμμή. Η κα Μαυρίδου δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Από νεαρή ηλικία βρίσκεται στο χώρο των προβλέψεων και της Μελλοντολογίας παρέχοντας τις υπηρεσίες της σε δεκάδες άτομα καθημερινά.

Μαζί με την ομάδα της είναι στη διάθεσή σου καθημερινά για να σε ακούσουν και να δώσουν λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν. Και μην ξεχνάτε ότι στη ζωή δεν υπάρχουν αδιέξοδα και με τη βοήθεια των άστρων θα βρεθεί η λύση όποιο κι αν είναι το θέμα που σε απασχολεί.

Επικοινώνησε με την κυρία Έλενα Μαυρίδου στο τηλέφωνο 875 876 8866 οποιαδήποτε στιγμή.


Μελλοντολογος Λευκή

Για χρόνια ταξίδευε ανά τον κόσμο σπουδάζοντας τη γνώση του μεταφυσικού. Σπούδασε σε γνωστή σχολή της Ινδίας, αστρολογία – μελλοντολογία και ινδική Αστρολογία και παρακολούθησε δεκάδες σεμινάρια σε Ευρώπη και Αμερική. Η Λευκή επέστρεψε στην Ελλάδα με σκοπό να μεταφέρει τις γνώσεις της σε όλους όσους το έχουν ανάγκη.

Πλαισιωμένη από μια πολύ δυνατή ομάδα θα ικανοποιήσουν κάθε σου θέλω. Θα απαντήσουν ακόμα και τις πιο δύσκολες ερωτήσεις και θα αποκαλύψουν τα κρυφά μυστικά της ζωής.

Η Λευκή και οι Συνεργάτες της σε περιμένουν καθημερινά στο 875 876 8822.

webpage: www.lefki.eu

ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ

Το νέο αστέρι στον τομέα της αστρολογίας. Η Αδαμαντία και η ομάδα της σε περιμένουν καθημερινά για να σου αποκαλύψουν τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον και να σε συμβουλέψουν πως να αποκτήσεις ένα καλύτερο αύριο. Μη χάνεις ούτε λεπτό. Επικοινώνησε άμεσα και μίλησε ζωντανά με την Αδαμαντία και την πολυτάλαντη ομάδα της στο τηλέφωνο 875 876 8582.

Αξιόπιστες Υπηρεσίες Μελλοντολογίας

Youtube - Μελλοντολόγος Μελλοντολόγος